Çimsa, Niğdeliler ile Ramazan’ın bereketini paylaştı

16.05.2019

Sabancı Holding iştiraki ve Türkiye çimento sektörünün yenilikçi şirketi Çimsa, Niğde Belediyesi iş birliğiyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da halk iftarı gerçekleştirdi. 15 Mayıs akşamı düzenlenen iftar yemeğinde İlhanlı Mahallesi sakinleri, Çimsa yöneticileri ve iş ortakları Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaştı.

Yaklaşık 50 senedir Türkiye’nin Sabancı’sından aldığı güç ve vizyon doğrultusunda sürdürülebilir ve karlı büyüme hedefiyle hareket eden Çimsa, Niğde Fabrikası’nda üretimine devam ederek, rekabetçi gücünü her geçen gün arttırıyor.

“Geleceğin Çimsa’sı” vizyonunu uygulamaya, geleceğin en önemli yatırımı olan çocuklardan başlayan Çimsa, Niğde Fabrikası’nda hayata geçirdiği “Yaz Çocukları” kurumsal sosyal sorumluluk projesine 2011 yılından beri devam etmektedir. Proje, fabrikanın bulunduğu civar mahallelerdeki çocukların yaz tatilleri içerisindeki iki haftayı verimli ve etkin kullanmaları ve çocukların eğitim sürecine destek olmaları amacıyla hayata geçirilmiştir. “Yaz Çocukları” projesi ile 7-12 yaş aralığındaki çocuklara uzman psikologlar, yaratıcı drama ve spor eğitmenleri tarafından hazırlanan programlar doğrultusunda yaratıcı yazarlık, drama, müzik, iletişim, empati, problem çözme, algı gelişimi, basketbol, voleybol ve koordinasyon gibi çeşitli branşlarda eğitimler verilmektedir. 8 yıldır aralıksız devam eden proje ile 2018 yılı itibariyle toplam 863 çocuğa ulaşılmıştır.